Amankila

Amankila (što znači mirno brdo) je smeštena na litici sa pogledom na moreuz Lombok na istočnom Baliju. Ispod rizorta je njegova privatna plaža i klub.

16867_amankila-bali-view-of-resort-original-25733_orig-1.jpg Lokacija

Planina Agung predstavlja dramatičnu pozadinu za Amankilu, izolovani primorski rizort sa pogledom na moreuz Lombok. Resort je u blizini Manggis-a, Candi Dasa, Tenganan-a i drugih mesta u Karangasemu. Udaljenost od aerodroma Bali je 60 minuta.

16856_19_orig-1.jpg Smeštaj

Amankilini suite-ovi su podignuti kako bi iskoristili spektakularan pogled na more i okolne obronke. 34 suite-a sa slamnatim krovom od alang alanga su uređena kao kuće na plaži. Svi suite-ovi su stepenasto povezani sa recepcijom i restoranom. Mnoge smeštajne jedinice imaju privatne bazene.

16869_amankila-indonesia-sunrise-cruise-original-25635_orig-1.jpg Usluga

Beach Club se nalazi u podnožju litice, na pet minuta ispod glavnog resorta. Gosti mogu ili da prošetaju do plaže ili da se tamo odvezu u jednoj od Amankilinih vozila. Smešten u šumarku kokosovih palmi i delimično u senci drveta frangipanija, nalazi se najveći bazen u Amankili. Oprema za ronjenje, jedrenje, boogie i kajaci se nalaze u Beach Club-u.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

TH Benefiti

Za svoje putnike, Travel House obezbeđuje besplatan privatni transfer od aerodroma do hotela Amankila i nazad.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika