Bulgari Resort Bali

Bulgari Resort Bali kombinuje lepotu netaknute prirode sa sofisticiranim savremenim dizajnom, koji je nastao iz susreta tradicije Balija i visokog italijanskog stila.

1969_bb2_orig-1.jpg Lokacija

Rizort se nalazi na južnom delu poluostrva Jimbaran, u blizini su mesto Pecatu i zadivljujući Pura Luhur Uluwatu hram. Jimbaran Bay i aerodrom su oko 20 km severno, dok je Kuta, jedna od glavnih turističkih destinacija ostrva, udaljena samo 40 minuta vožnje automobilom.

1975_bb8_orig-1.jpg Smeštaj

59 privatnih vila sadrže paviljon na otvorenom, terasu i privatni mali bazen sa spektakularnim pogledom na okean. Rizort takođe uključuje 3 dvosobne vile od po 500 kvadratnih metara i vilu Bulgari od 1.300 kvadratnih metara. Ova vila ima dve glavne spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa ugrađenim barom, veliku trpezariju i kućni bioskop. Paviljon za meditaciju na otvorenom, veliki bazen i velika terasa upotpunjuju njen jedinstveni raspored.

1968_bb1_orig-1.jpg Usluga

Uživajući u pogledu na okean, veliki bazen se spaja sa jezerom, gde se nalaze bar, salon i dva restorana. Andrew Skinner, jedan od najvećih stručnjaka za azijsku gastronomiju, je glavni kuvar u Bulgari Resortu na Baliju. Spa centar koji gleda na okean obuhvata sve elemente balijske tradicije. Glavni paviljon je rustična, ručno rezbarena „joglo“ kuća sa ostrva Java, koja je demontirana, izmeštena, a zatim autentično rekreirana u Bulgari Resortu na Baliju.

Travel House savet

Vredi videti Pura Luhur Uluwatu hram koji se nalazi na vrhu litice, samo se čuvajte bezobraznih majmuna.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika