COMO Shambhala Estate

Bilo da putujete sami, kao par ili sa svojom porodicom, COMO Shambhala Estate je spa centar na Baliju koji vas ohrabruje da pravite stvarna i trajna poboljšanja u svom životnom stilu i da naučite da se potpuno opustite. COMO Shambhala Estate vam pruža pozitivno, holističko i isceljujuće iskustvo od trenutka dolaska.

4213_como-shambhala-bali-4_orig-1.jpg Lokacija

COMO Shambhala Estate na Baliju je luksuzni rizort i wellness centar koji se nalazi na samo nekoliko kilometara od umetničkog grada Ubuda. Imanje se nalazi pored reke Ayung, i može se pohvaliti sopstvenim svetim izvorom koji meštani poštuju zbog svojih lekovitih svojstava.

8389_como-shambhala-bali-21_orig-1.jpg Usluga

Više od bilo kog drugog spa resorta na Baliju, COMO Shambhala pruža impresivno iskustvo. Pored sveobuhvatnih tretmana, aktivnosti i zdrave COMO Shambhala kuhinje, oni takođe veruju da avantura i kulturna otkrića treba da budu deo holističkog pristupa.

19499_como-shambala-estate-6_orig-1.jpg Tretmani

Najbolji spa tretmani u Ubudu uključuju više vrsta masaža, tretmane lica za obnavljajuću negu kože i autentične ajurvedske programe. Svaki program se kreira sa vama, identifikujući specifičnu terapiju ili opseg potrebnih terapija.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika