Nihi Sumba

Kada svaki posetilac hotela Nihi Sumba kaže "Ovo je raj!", onda znate da je ovo izuzetno mesto. Proglašen za #1 hotel na svetu dve godine zaredom od strane magazina Travel & Leisure, Nihi Sumba obećava izuzetan odmor. Rizort je deo grupacije Leading Hotels of the World.  

19834_2017069nihiwatu111_orig-1.jpg Lokacija

Nihi Sumba se nalazi na ostrvu Sumba i 400 km istočno od Balija. Okružen sa 270 hektara bujnog pejzaža, rizort zauzima 2,5 km privatne plaže. Od aerodroma Tambolaka na ostrvu do rizorta ima 90 minuta vožnje. Može se organizovati privatni transfer.

19831_-2017068nihiwatu232_orig-3.jpg Smeštaj

Postoji ukupno 27 vila sa 38 soba, sve dizajnirane da odražavaju lepotu prirode. Sve vile imaju privatne bazene. Vile su smeštene na uzvišenju, kako bi vam pružile zadovoljstvo pogleda na Indijski okean, čak i kada niste na plaži. Rustični sumbanski elementi i moderni luksuzni sadržaji čine svaku vilu jedinstvenom.

19829_yoga-pavilion-meditation_orig-3.jpg Usluga

Surfovanje, opuštanje, plivanje, poseta fabrici čokolade i pomaganje lokalnoj zajednici samo su neka od iskustava koja ćete ovde pronaći. Safari spa u rizortu je svetski poznata i apsolutno je nešto što morate da posetite. Takođe preporučujemo časove joge i jahanje na veličanstvenoj peščanoj plaži. Sveža riba, indonežanska kuhinja ili roštilj samo su neke od opcija za hranu. Privatni restoran, suši bar na plaži, Nio Beach Club ili Omba, glavni restoran sa peščanim podom služe i internacionalnu kuhinju.

Travel House savet

Otkrijte divlju i živahnu kulturu kroz posetu lokalnim mestima, prodavnicama umetnosti i zanata i monumentalnim megalitskim grobnicama.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika