Nikoi Island

Dugo se smatralo jednim od najlepših ostrva na ovoj relativno netaknutoj obali, Nikoi je srećan što je ostao u netaknutom stanju. Okružen je belim peščanim plažama i koralnim grebenima spektakularne boje i raznolikosti.

2567_ni6_orig-1.jpg Lokacija

Nikoi je privatno ostrvo od 15 hektara, udaljeno 8 km od istočne obale Bintana u Indoneziji. Smešten na manje od 85 km od Singapura, vreme putovanja od trajektnog terminala Tanah Merah je otprilike dva i po sata.

2568_ni7_orig-1.jpg Smeštaj

Dizajn kuća na plaži odražava i tradicionalnu indonežansku arhitekturu i savremenu formu. Sve kuće na plaži su samo nekoliko metara udaljene od plaže i imaju veličanstven pogled na more. Svi imaju istu glavnu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom na spratu, a dole je vrhunska zona za odmor sa dnevnim boravkom na otvorenom sa ležaljkama, odeljkom za masaže, a na zahtev se mogu obezbediti bar i ledomat.

2566_ni5_orig-1.jpg Usluga

Aktivnosti koje su na raspolaganju gostima uključuju plivanje, jedrenje, ronjenje, masažu, otkrivanje prirode i obilazak ostrva, veslanje na dasci, vožnju kajakom, tenis, kroket i boćanje.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika