Soori Bali

Soori Bali na jugozapadnoj obali Balija može biti samo definicija raja. Smešten u blizini čuvenog hrama Tanah Lot, ovaj luksuzni rizort na plaži vas vodi u dubine opuštanja za koje nikada niste znali da postoje. Smešten među bujnim pirinčanim poljima i blistavim vulkanskim crnim peskom koje zapljuskuje Indijski okean, ovaj luksuzni hotel na Baliju je savršena destinacija za sve putnike.

14544_soori-bali-9_orig-1.jpg Lokacija

Smešten duž jugozapadne obale Balija, Soori Bali se nalazi na samo 20 minuta od hrama Tanah Lot, jednog od najsvetijih i najposećenijih hramova na Baliju, i nešto više od sat vremena od međunarodnog aerodroma Ngurah Rai.

14543_soori-bali-8_orig-1.jpg Smeštaj

Soori Residence nudi savremen život, prožet uticajem tropskih krajeva. Intimne i izuzetno dobro dizajnirane vile su remek-dela prostora i privatnosti. Veliki dnevni i trpezarijski prostori neprimetno prelaze iz jednog u drugi, stvarajući prostor za intimnost i zabavu u ovoj elegantnoj vili sa pet spavaćih soba na Baliju. Uživajte u uređenim baštama koje se spajaju sa paviljonima i terasama, i infinity bazenu uokvirenom panoramskim pogledom na okean.

14545_soori-bali-10_orig-1.jpg Usluga

Hotel nudi časove kuvanja, iznajmljivanje bicikala, kao i vrhunski fitnes centar, biblioteku i bazen od 30 metara. Svih 48 vila na Soori Baliju ima privatne bazene sa pogledom na planinu ili okean, sa plažom sa vulkanskim crnim peskom. Restorani koriste sveže proizvode sa obližnjih farmi i začine iz sopstvene bašte.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika