The Oberoi Beach Resort, Lombok

Oberoi Lombok se nalazi na plaži Medana, na severozapadnoj obali Lomboka, nasuprot tri ostrva Gili, poznata po svojim šarenim koralnim grebenima i tropskim ribama. Usred 10 hektara tropskih uređenih vrtova, ovaj izvanredni rizort nudi smeštaj u vilama, prostrane paviljone na terasi i odličan restoran, zabavu i rekreativne sadržaje na okeanu.

696_olb5_orig-1.jpg Smeštaj

Nalazi se na severozapadnoj obali Lomboka, nasuprot tri ostrva Gili, poznata po svojim šarenim koralnim grebenima i tropskim ribama. Putovanje od međunarodnog aerodroma Lombok traje 1 sat i 45 minuta u dužini od 79 km.

693_olb2_orig-1.jpg Smeštaj

Sve vile i paviljoni imaju prostrane spavaće sobe. Klimatizovano kupatilo nalazi se u privatnom vrtu ograđeno zidom i opremljeno duplim umivaonikom, odvojenim tušem i garderoberom. Svaka vila ima zasebnu spavaću sobu, kupatilo, dvorište sa kamenim ribnjakom, podignuti trpezarijski paviljon i terasu sa pogledom na vrt ili okean. Unutrašnja dekoracija je čista i harmonična uz velikodušnu upotrebu tikovine, bogato tkanih tepiha i detalja u indonežanskom stilu.

695_olb4_orig-1.jpg Usluga

Oberoi Spa nudi širok spektar masaža. Ostali tretmani uključuju sredstva za čišćenje tela, obloge za telo, jedinstvene tretmane lica i tela. Spa paketi su dizajnirani da pruže vrhunsko iskustvo nege tela. Širok spektar usluga je dostupan u Spa centru sa egzotičnim spojem tretmana koji su sinonim za misteriju i magiju Indonezije. Oberoi Spa takođe ima teretanu, kozmetički salon, privatne paviljone koji nude masaže, biljne kupke, parno kupatilo i đakuzi.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika