Ritz-Carlton Bali

Ritz-Carlton Bali kombinuje toplinu i duhovnost istinskog indobalijskog gostoprimstva. Ovaj luksuzni rizort će vas inspirisati sa autentičnim i harmoničnim iskustvima i originalnim dizajnom.

7015_ritz-carlton-bali-1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u Sawangan-u, Nusa Dua, Ritz-Carlton Bali se nalazi na 12,7 hektara prostranog i predivnog zemljišta uz plažu, na vrhu litice. Hotel ima stakleni lift visine 70 metara, koji gostima omogućava pristup plaži i sa kog se pruža pogled na Indijski okean i izuzetan pejzaž. Hotel se nalazi na 30 minuta vožnje od aerodroma.

7016_ritz-carlton-bali-2_orig (1) Smeštaj

Sa 313 hotelskih soba, uključujući 34 vile, ovaj luksuzni rizort ima odličnu lokaciju duž široke obale. Uživajte u prostranom luksuzu vila na vrhu litice, gde privatni bazeni i personalizovane usluge batlera obezbeđuju zaista intiman odmor u Indoneziji. Dekor je u „Anyaman“ stilu, u kombinaciji sa uticajima lokalnih zanatlija i okolnog pejzaža, stvarajući izuzetno okruženje koje je podjednako i elegantno i rustično.

7017_ritz-carlton-bali-4_orig (1) Usluga

Predvođen vrhunskim kulinarskim timom, hotel ima šest restorana i salona, nudeći autentično gastronomsko putovanje, kombinujući najfinije domaće sastojke sa međunarodnim uticajima. Ritz-Carlton Spa pruža poseban wellness doživljaj. Okružen bujnom vegetacijom, spa se sastoji od 14 mirnih soba za tretmane.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika