Venčanje na ivici sveta - Bali

Alila Villas Uluwatu, smeštena u egzotičnom pejzažu, u srcu očaravajućih travnjaka i romantičnog okeana je savršeno mesto za parove koji žele da doprinesu ambijent ostrva svom venčanju ili obnavljanju venčanih zaveta. Bilo da želite intimno druženje ili gala događaj, ovde je sve moguće. Napravite posebne uspomene na vaš jedinstveni dan uz spektakularnu zabavu koja se održava u privatnoj vili na litici, zapečativši svoju ljubav u sjaju prelepog zalaska sunca na Baliju.

Itinerer
SUNSET CABANA WEDDING

Ovaj paket uključuje ceremoniju za najviše 30 gostiju, uz ekskluzivno korišćenje Sunset Cabana ili Paviljona za ceremoniju venčanja, korišćenje CIRE Wine Room za prijemnu večeru, elegantnu svadbenu dekoraciju, piće dobrodošlice i program venčanja za goste, svadbeni buket, muzički aranžman, dvodnevni boravak za mladu i mladoženju u vili sa bazenom sa jednom spavaćom sobom uključujući transfere do aerodroma, doručak za dvoje, dnevno osveženje, jutarnju sesiju joge, 24-časovnu uslugu konsijerža i poklon 90-minutnog spa Alila tretmana za mladu i mladoženju.

SUNSET CABANA WEDDING AND PRIVATE VILLA RECEPTION

Ovaj paket uključuje ceremoniju za maksimalno 80 gostiju, ekskluzivno korišćenje Sunset Cabana ili Paviljona za ceremoniju venčanja, korišćenje travnjaka vile sa tri spavaće sobe za večeru prijema, elegantnu svadbenu dekoraciju, piće dobrodošlice, program za goste, svadbeni buket, muzički aranžman, trodnevni boravak za mladence i članove porodice u vili Cliff sa tri spavaće sobe (maksimalno do 6 osoba) uključujući transfere do aerodroma, doručak za šest osoba, dnevno osveženje, jutarnja sesija joge, 24-časovna usluga konsijerža i poklon 90-minutnog Spa Alila tretmana za mladu i mladoženju.

RESORT EXCLUSIVITY

Ovaj paket važi za ekskluzivno korišćenje rizorta na 48 sati. Smatra se obaveznim ako broj vaših gostiju prelazi 80 do maksimalno 200 ljudi. Uključuje korišćenje 50 jedinica vile sa bazenom sa jednom spavaćom sobom, svaka za dve noći, za otprilike 100 ljudi uključujući doručak, dnevno osveženje, jutarnju sesiju joge i uslugu konsijerža, zatvaranje resorta tokom vašeg događaja, doprinosa lokalnoj zajednici radi osiguranja ekskluzivnosti. Svi detalji u vezi menija, pića i dekoracije podložni su zahtevu.

Najbolje vreme za organizovanje

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika