Viceroy Bali

Ultra-luksuzni resort i spa Viceroy Bali sastoji se od 25 vila koje su veličanstveno smeštene na grebenu klisure reke Petanu, duž „Doline kraljeva“ na Baliju. Resort je dobro poznat među sofisticiranim međunarodnim putnicima kao jedna od najboljih tropskih destinacija na svetu i poštovan od brojnih stalnih gostiju kao destinacija koja stavlja naglasak na privatnost i udobnost.

637_vb6_orig-1.jpg Lokacija

Viceroy Bali se nalazi na samo nekoliko minuta od Ubuda, jednog od najšarmantnijih mesta Jugoistočne Azije, sa svojim ležernim tempom, šarenim prodavnicama sa suvenirima, zanimljivim galerijama i unikatnim restoranima.

641_vb10_orig-1.jpg Smeštaj

Svih pet tipova luksuznog smeštaja imaju privatnost, pogled na dolinu, bazene, velike sobe sa prostorima za sedenje i mermerna kupatila. Viceroy Villa je vila sa privatnim bazenom, 2 spavaće sobe, prostranim luksuznim kupatilom i odvojenim prostranim dnevnim boravkom i trpezarijom koju krasi dvoslojni slamnati krov. Sve sobe gledaju na bazen i baštu sa spektakularnom dolinom u pozadini.

648_vb14_orig-1.jpg Usluga

Gosti hotela Viceroy Bali uživaju u besprekornoj usluzi. Tu spadaju slavni restoran i bar CasCades, kao i luksuzni spa centar i centar lepote Lembah, oba sa prekrasnim pogledom na pejzaž Ubuda koji oduzima dah. Gosti takođe imaju pristup infinity bazenu na vrhu doline, butiku, kompletnoj i modernoj teretani i biblioteci.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika