The Peninsula Tokyo

Odlično lociran u prestižnom poslovnom okrugu Marunouchi, preko puta Carske palate i parka Hibiya i na nekoliko minuta hoda od šoping prestonice Ginza-e, The Peninsula Tokyo predstavlja zadivljujući pogled na grad, luksuznu udobnost, sofisticirane objekte, izvanredne mogućnosti za ručavanje i legendarnu Peninsula uslugu.

7587_peninsula-tokyo-9_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u poslovnoj četvrti Marunouchi u srcu Tokija, hotel Peninsula Tokyo je na 3 minuta hoda od pozorišta Tokyo Takarazuka i Imperial Garden, i trgovačkog područja Ginza. Carska palata u Tokiju je udaljena 2,3 kilometra. Aerodrom Narita je udaljen 68 kilometara od hotela, a aerodrom Haneda 20 kilometara.

7581_peninsula-tokyo-3_orig-3.jpg Smeštaj

Peninsula sobe su među najvećim i tehnološki najnaprednijim u Tokiju sa neuporedivim pogledom na grad, vrtove Carske palate i park Hibiya. Poznati dizajner enterijera, Yukio Hashimoto, prepliće bogate zemljane boje, drvo, lak, mermer i kamen sa dizajnom i funkcionalnošću kako bi stvorio luksuzno životno okruženje opisano kao „međunarodno u dizajnu, ali japansko po inspiraciji“. Sve sobe i suite-ovi imaju elektronske kontrolne table pored kreveta, osvetljenje za raspoloženje i garderobere sa radiom, vremenskim panelima i sušačima za nokte. Sve sobe imaju televizore od 42 inča sa satelitskim kanalima, kao i bežične telefone sa dvostrukom linijom koji podržavaju Skype.

7582_peninsula-tokyo-4_orig-3.jpg Usluga

U Peninsula Spa možete revitalizovati svoj um, telo i duh i uroniti u prefinjene holističke tretmane inspirisane orijentalnom, ajurvedskom i evropskom filozofijom. Postoji 20-metarski zatvoreni grejani bazen sa pogledom na vrtove Carske palate i park Hibiya i fitnes centar sa stručnim personalnim trenerima. Probajte proslavljeni popodnevni čaj Peninsula u lobiju i opuštenu kontinentalnu hranu u The Peninsula Boutique & Cafe-u, prefinjenu kantonsku kuhinju na terasi Hei Fung i vekovima staru umetničku kuhinju Kaiseki u Kyoto Tsuruya. Peninsula takođe podiže uslugu restorana na nove visine sa svojim opcijama – dostupni samo prilagođenim ekspresnim liftom su Peter: The Bar i njegov sused Peter, sa ukusnim jelima sa roštilja i koktelima svetske klase.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika