Les Créations de Narisawa

Upoznajte neortodoksni pristup francuskoj kuhinji. U Les Créations de Narisawa, kuvar Yoshihiro Narisawa pomera nove granice kuvanjem sa organskom zemljom, ugljem i vodom.

My Project (14) Restoran

Elegantan restoran sa dramatičnim osvetljenjem i staklenim zidovima koji otkrivaju skoro svaki centimetar blistave srebrne kuhinje, restoran kuvara Yoshihiro Narisawa-e je moderan i nesvakidašnji. Ovo je najbolje rangiran restoran u Aziji, ali ne po dizajnu enterijera, već po jedinstvenom dizajnu hrane koji predstavlja.

My Project (15) Hrana

Maštovit i fokusiran na lepotu prirode, jelovnik je zasnovan na godišnjim dobima, sa ciljem doživljaja koje donose senzacije iz prirode. U proleće bi mogao poslužiti meni pod nazivom “Evolve with the Forest,” koji bi mogao uključivati jelo pod nazivom „Essence of the Forest and Satoyama Scenery” od bilja, hlorofila, zemlje i šumske vode, ili „Scene of the Seashore”, sastavljeno od lignji u sosu od paprike i salame sa maslinovim uljem, limunovim sokom i tečnim azotom.

My Project (16) Kuvar

Yoshihiro Narisawa je jedan od retkih koji su otišli, a zatim se vratili u Japan. Probijao se kroz Evropu, provodeći vreme u kuhinjama Džoela Robušona, Fredija Žirardeta i Pola Bokuza. Obuka u ovim kuhinjama je ostavila je traga na tehničkom nivou. Ali filozofija iza njegove hrane je izrazito japanska.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika