Peninsula Spa

Peninsula Spa u hotelu Peninsula Hong Kong nudi gostima duboko personalizovano spa iskustvo na preko 12.000 kvadratnih stopa vrhunskog luksuza i mira. Budite inspirisani spektakularnim pogledom na luku Viktorija u jednoj od 14 najsavremenijih soba za tretmane, stilski dizajniranih za vrhunsko opuštanje i podmlađivanje uma, tela i duha.

4216_ext1_orig-1.jpg Lokacija

Peninsula Hong Kong se nalazi u srcu Kowloon-a, na ivici luke Viktorija, u Tsim Sha Tsui okrugu. Sa aerodroma možete rezervisati transfer sa hotelskom Rolls-Royce limuzinom ili privatnim helikopterom.

4219_peninsula-3_orig-3.jpg Usluga

Dizajn spa centra spaja tradicionalne kineske elemente sa savremenim, koji sadrži tople tonove mermera, rustičnog drveta i teksturiranog granita. Muške i ženske sobe za relaksaciju su podjednako raskošne, sa parnim sobama u hamam stilu, saunama i tuševima za aromaterapiju u obliku polumeseca. Najsavremenija oprema za fitnes, prostrana teretana i terasa na otvorenom sa pogledom na luku Viktorija inspirišu vrhunski trening.

4220_peninsula-4_orig-1.jpg Tretmani

Enriching Your Life spa putovanje gostima nudi tretmane po meri koji najviše odgovaraju njihovim potrebama, tako da gosti samo treba da odluče o dužini tretmana za personalizovano iskustvo. Iskustvo je dopunjeno ekskluzivnim ručkom pored bazena koji sadrži laganu i zdravu kuhinju Naturally Peninsula, kao i korišćenje hotelskog bazena u rimskom stilu.

Travel House savet

Isprobajte jednu od šest prilagođenih Peninsula Ceremonies. Ekskluzivno kreirani od strane ESPA za Peninsulu, dvočasovni rituali spajaju orijentalnu i ajurvedsku filozofiju za potpuno novo holističko iskustvo.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika