Amanpuri

Na sanskritu, Amanpuri znači „mesto mira“, prikladan naziv za tako mirno odredište. Dizajnirano za vaše potpuno opuštanje i uživanje, Amanpuri je prvi rizort hotelske grupacije Aman, koji obećava svojim gostima prostor, mir, idiličnu plažu sa belim peskom, izuzetne restorane i holistički Wellness centar.


4444_rs81-amanpuri-villas-aerial-viewhpr_orig-1.jpg Lokacija

Nalazi se u okviru nekadašnje plantaže kokosa sa pogledom na Andamansko more na zapadnoj obali Puketa. Amanpuri je potpuno samostalan na zelenom poluostrvu koje se spušta do plaže Pansea i njene netaknute, zaštićene uvale.

4440_rs69-amanpuri-garden-pool-pavilionhpr_orig-1.jpg Smeštaj

Tema hotela je nepretenciozan luksuz, sa enterijerima inspirisanim lokalnim stilom. Izaberite smeštaj u Garden paviljonima smeštenih među drvećem ili Ocean paviljonima sa spektakularnim pogledom na more.

4441_rs71-amanpuri-amancruises-maha-bheta-deckhpr_orig-1.jpg Usluga

Amanpuri nudi možda najbolji i najobimniji izbor čamaca i mogućnosti krstarenja od bilo kog rizorta u Aziji. Aman krstarenja nude sveobuhvatan asortiman čamaca od malih čamaca za piknik ručak na obližnjoj plaži do luksuznih krstarenja na brodu Aman I od 60 stopa.

Travel House savet

Isprobajte dvosatni Puri tretman, u kojem spa terapeuti pritiskaju zagrejano bilje na akupresurne tačke kako bi oslobodili blokiranu energiju i stres.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika