Mandarin Oriental Bangkok

Više od 135 godina ugledni putnici su pratili legendarnu reku Chao Phraya, kroz srce Bangkoka, do vrata jednog od najluksuznijih hotela na svetu, Mandarin Oriental Bangkok. Sa savremenim luksuzom i bogatom istorijom, hotel je ispunjen pričama o proslavljenim gostima koji su tokom svojih svetskih putovanja ovaj hotel smatrali svojim domom.

2588_mob3_orig-1.jpg Lokacija

Živopisno okruženje na obali reke, u blizini poslovnog i trgovačkog okruga Silom i blizu nove stanice sky-train u Bangkoku, do koje se može doći hotelskim shuttle čamcem. 30 kilometara od lokalnih i međunarodnih aerodroma, lak pristup brzim putem.

5919_bangkokauthorssuitegrahamgreenesuite_orig-1.jpg Smeštaj

Kombinovanje elegantnog tajlandskog stila sa zavodljivim modernim detaljima, sobe i suite-ovi imaju svoj poseban karakter. Svaka od 358 soba, većina sa pogledom na reku i 35 suite-a, uključujući legendarne Authors’ Suites, imaju velika kupatila sa odvojenim kadama, tuš kabine i usluge privatnog batlera.

5920_bangkok13yogaattheorientalspa_orig-1.jpg Usluga

Provozajte se čamcem preko reke do nagrađivanog spa centra. Najstarija hotelska kuhinja u Bangkoku će podeliti svoje tajne sa vama u Tajlandskoj školi kuvanja ili će prepustiti svojim stručnjacima da vam pripreme nezaboravne obroke. Sala Rim Naam služi autentičnu kuhinju uz tajlandski ples.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika