Peninsula Bangkok

Peninsula Bangkok zauzima posebno mesto na obalama reke Chao Phraya. Genijalni dizajn u obliku slova W, koji obezbeđuje pogled na reku iz svih soba, postao je klasik moderne arhitekture Bangkoka. Spajanjem istoka i zapada i istorijskog sa modernim, The Peninsula Bangkok donosi nešto sveže i zaista egzotično na gradsku hotelsku scenu.

16078_the-peninsula-bangkok-transportation-tuk-tuk_orig-1.jpg Lokacija

Hotel se nalazi na zapadnoj obali reke Chao Phraya sa spektakularnim pogledom na Bangkok, u blizini mosta Sathorn. Udaljenost od aerodroma je 40 km.

16077_the-peninsula-bangkok-the-peninsula-suite-4-1_orig-3.jpg Smeštaj

Hotel ima 370 luksuznih soba i suite-ova, uključujući 62 jednosobna suite-a, četiri tematska suite-a i jedan Peninsula Suite. Svaki od njih ima najnoviju, najsavremeniju tehnologiju koja zadovoljava potrebe najizbirljivijih poslovnih putnika i ima zadivljujući pogled na reku sa ogromnim radnim stolom, portom sa dve linije i faks mašinom, govornom poštom, kablovskom/satelitskom televizijom , laser/video/CD plejer i sef u sobi.

16079_the-peninsula-bangkok-spa-details_orig-1.jpg Usluga

U blizini se nalaze poslovni i trgovački kvartovi, ali svakako odvojite vreme da uživate u fantastičnim holističkim spa tretmanima The Peninsula Spa, koji su inspirisani tajlandskom, evropskom i ajurvedskom filozofijom. Autentična tajlandska kuhinja vas čeka u hotelskom restoranu Thiptara, kao i golf u ekskluzivnom Thai Country Club-u

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika