Four Seasons Resort Chiang Mai

Malo kraljevstvo prostranih paviljona koje se nalazi između pirinčanih polja i planina - u mirnoj dolini Mae Rim. 64 prelepo uređena paviljona imaju privatne natkrivene verande, podove od poliranog drveta, tajlandski tekstil i prelepu sijamsku umetnost. 16 veličanstvenih rezidencija sadrže jednu, dve ili tri spavaće sobe.

6148_fs-chiang-mai-10_orig-1.jpg Lokacija

Chiang Mai se nalazi u srcu oblasti nekada poznate kao Kraljevstvo Lanna, što znači „zemlja sa milion pirinčanih polja“. Iako njegova živahna mešavina kultura daje ovom području poseban šarm, pejzaž je i dalje prekriven živopisnim zelenim pirinčanim poljima. Često se naziva ružom severa zbog njene lepote i duha. Chiang Mai je lako dostupan sa međunarodnog aerodroma u Bangkoku, sa brojnim letovima koji polaze svakodnevno. Vreme leta iz Bangkoka je samo 55 minuta.

6176_fpo-chi-240_orig-1.jpg Smeštaj

Sa zasvođenim plafonima i natkrivenim verandama, svaki od 98 prostranih paviljona i luksuznih vila u Chiang Mai-u ima uglačane podove od tikovine, bogate dekoracije od tajlandskog pamuka i prelepa sijamska umetnička dela.

6145_fs-chiang-mai-7_orig-1.jpg Usluga

Spa centar u Four Seasons Resort Chiang Mai sa zadovoljstvom predstavlja Kraljevsku kolekciju, izbor wellness terapija i kozmetičkih tretmana zasnovanih na receptima i tehnikama koje su koristile drevne kraljevske porodice, prenošene kroz vekove. Resort Four Seasons ima restorane koji služe širok izbor tajlandske kuhinje, azijskih specijaliteta i internacionalnih jela. Salon nudi izbor koktela, pića posle večere i grickalica. Hotel nudi besplatnu uslugu prevoza od Chiang Mai-a, koji je udaljen otprilike 1 sat vožnje.

Najbolje vreme za posetu

Od oktobra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika