Four Seasons Resort Koh Samui

Four Seasons Koh Samui je tropsko utočište, smešteno u skrivenoj, privatnoj uvali na netaknutoj plaži Lam Yai Bay. Spuštajući se niz brdo bogato kokosovim drvećem i bujnim vrtovima, rizort meša elegantan stil sa tradicionalnim detaljima, kako bi stvorio luksuzno okruženje koje je u skladu sa okolinom i nudi prelep pogled na Sijamski zaliv.

2573_fsks5_orig-1.jpg Lokacija

Four Seasons Resort Koh Samui se nalazi na severozapadnom delu zaliva Laem Yai na Koh Samuiju, trećem najvećem ostrvu Tajlanda. Smešten u prirodnom amfiteatru i okrenut prema maloj uvali i Sijamskom zalivu, rizort nudi spektakularan pogled na okolna ostrva i privatnu plažu.

2574_fsks6_orig-3.jpg Smeštaj

63 vile i rezidencije nude šik prostor sa sopstvenim infinity bazenima i zadivljujućim panoramama Sijamskog zaliva. Nude vrhunsku udobnost i privatnost – sa nameštenim dnevnim boravcima ispod slamnate nadstrešnice i prostranim, klimatizovanim spavaćim sobama. Ova tropska idila daleko od svega poboljšava vaš boravak pogodnostima savremenog sveta i naprednom tehnologijom.

2572_fsks3_orig-3.jpg Usluga

Na usluzi su vam restoran Lan Tania, koji se nalazi na vrhu rizorta, sa prekrasnim pogledom na okean i okolna ostrva i sadrži tajlandski i italijanski meni; Pla Pla, opušteni restoran na plaži koji nudi sveže morske plodove, salate i grickalice; i Beach Bar, na zgodnoj lokaciji između Pla Pla i bazena.

Travel House savet

Romantičarima će se dopasti večera za dvoje u privatnoj uvali na plaži – ovo je odlično mesto za prosidbu!

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika