W Retreat Koh Samui

Smešten između Maenam-a i Bo Phut-a, W Retreat Koh Samui ima najbolju plažu na Tajlandu. Svi privatni bazeni nude užitak i luksuz. Očekuje vas ultra šik i najsavremeniji dizajn, baš kao i zadivljujući pogled na more i najneobičniju lokaciju plaže koja se može naći na Tajlandu.

10131_w-koh-samui-12_orig-3.jpg Lokacija

Istražite devet milja tropskog raja na ostrvu, gde se nalaze privatni bazeni, tropska plaža i šest restorana i barova. Smešten između Maenam-a i Bo Phut-a, W Retreat Koh Samui se nalazi na netaknutoj plaži na Tajlandu.

10126_w-koh-samui-7_orig-3.jpg Smeštaj

Nameštaj izrađen po meri, privatne terase i bazeni i pogled koji oduzima dah. Svaki od 74 smeštaja sa privatnim bazenom uklopljeno je u stil i sofisticiranost u senzacionalnom W Retreat hotelu. Pobegnite u svet bujnih boja, zadivljujućeg pejzaža i raskošnog smeštaja. Sa prekrasnim pogledom na prirodu, bazene i azurni Tajlandski zaliv, izgubite se u vrtlogu živopisnog dizajna, najsavremenije tehnologije i modernih pogodnosti za ispunjavanje svake želje.

10129_w-koh-samui-10_orig-3.jpg Usluga

Probajte lokalnu, regionalnu, kontinentalnu i internacionalnu kuhinju u restoranu The Kitchen Table. Njegov originalni meni kombinuje globalne favorite u rasponu od karija do gurmanskih pica i salata. Ili probajte Namu, gde je savremena japanska kuhinja predstavljena na dramatičan, kreativan način. Opustite se uz šareni koktel u W Lounge-u. Ili se uputite u SIP da nazdravite spektakularnom zalasku sunca na ostrvu. Kada padne mrak, VOOBAR® oživljava uz DJ ritmove. Naravno, Tonic Bar nudi inovativne tonike sa sakeom, zajedno sa osveženjima i grickalicama inspirisanim zdravljem. Nestanite iz svakodnevice u našem AVAI® Spa centru, gde se dekor inspirisan prirodom sintetiše sa umirujućim mirisima, zvucima i restorativnim tretmanima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika