Rayavadee Resort Krabi

Smešten u srcu zadivljujućeg poluostrva Phranang na ivici Nacionalnog parka Krabi Marine, Rayavadee se može pohvaliti elegantnim smeštajem sa pet zvezdica, finom kuhinjom, jednom od najjedinstvenijih spa centara za opuštanje na Tajlandu i toplom, pažljivom uslugom.

10132_rayawadee-krabi-1_orig-1.jpg Lokacija

Lokacija Rayavadee-a na ivici Nacionalnog parka u Krabiju, u srcu zadivljujućeg poluostrva Phranang, savršeno spaja bujnu vegetaciju, krečnjačke litice, bele peščane plaže i smaragdne vode Andamanskog mora. Provincija Krabi se nalazi na Andamanskoj obali 800 kilometara južno od Bangkoka i najbliži je međunarodni aerodrom Krabi sa brojnim dnevnim letovima iz Bangkoka. Susedni Puket je udaljen dva sata vožnje.

10135_rayawadee-krabi-4_orig-3.jpg Smeštaj

Rizort ima 96 dvospratnih paviljona i 5 luksuznih vila. Sve smeštajne jedinice su prostrane, sa elegantnim detaljima. Dizajn svake od 5 luksuznih vila je potpuno jedinstven i ukrašen izuzetnim osećajem ukusa i stila koji savršeno odražava boje i teksture prirodnog okruženja.

10142_rayawadee-krabi-11_orig-3.jpg Usluga

Rayavadee služi ukusnu gurmansku hranu u objektima koji nude sve, od elegantne trpeze do ležerne hrane na plaži. Širok spektar terapija u Rayavadee Spa se zasniva na drevnim tajlandskim tradicijama lečenja i filozofiji koja kombinuje telo, um i duh. Birajte između revitalizirajućih tretmana lica i pilinga, obloga za telo, umirujućih masaža i raznih salonskih tretmana ili kombinujte nekoliko ponuda u individualni paket, skrojen prema vašim potrebama.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika