Ritz Carlton Phulay Bay

Iza krečnjačkih planina koje se uzdižu iz Andamanskog mora, netaknutih prašuma, eteričnih plaža i kristalno čistih vodopada, čeka vas skriveni raj u jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu. Ukrcajte se na putovanje otkrića u zalivu Phulay, skrivenom utočištu u Krabiju, gde se šarm i prirodni sjaj Tajlanda stapaju sa aurom spokoja i luksuza.

10153_ritz-carlton-phulay-bay-krabi-2_orig-3.jpg Lokacija

Phulay Bay Ritz-Carlton sa 5 zvezdica se nalazi uz obalu Andamanskog mora u Krabiju. Phulay Bay nudi pogled na prirodno neravnu obalu i dramatične krečnjačke formacije, koji čine ovaj prelepi deo južnog Tajlanda. Imate mogućnost da istražite bujnu oblast džungle, idiličnih ostrva i pejzaža koji izaziva strahopoštovanje.

10157_ritz-carlton-phulay-bay-krabi-6_orig-3.jpg Smeštaj

Phulay Bay u Krabiju vam želi dobrodošlicu u mirno utočište naglašeno savremenim tajlandskim dekorom koji sadrži 54 jednosobna paviljona i vile sa privatnim tropskim vrtom ili pogledom na okean.

10160_ritz-carlton-phulay-bay-krabi-9_orig-1.jpg Usluga

Sa nekim od najboljih restorana u Krabiju, ovaj rizort predstavlja kulinarsko putovanje inspirisano ukusima sveta. Zanimljiv izbor ležernih i formalnih opcija za ručavanje i doživljaja mami oči, kao i nepce, sa specijalitetima napravljenim samo od najboljih sastojaka, koje se svakog jutra nabavljaju sa lokalnih pijaca, a zatim se služe uz besprekorno tajlandsko gostoprimstvo. Mešajući umirujuće ritmove Andamanskog mora sa izvanrednim spa tretmanima, Phulay Bay vas ostavlja u blaženom stanju opuštanja. Spa kombinuje najbolje od drevnih i modernih terapija sa najkvalitetnijim sastojcima i holističkim wellness pristupom.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

Specijalna ponuda

•  Za period boravka između 17.04. i 30.09.2023 specijalna povoljnost 2=3 (za uplaćene 2 noći dobijate treću noć gratis.)

•  20% popusta za rani buking (za 30+ dana pre početka putovanja) za period boravka od 17.04. do 30.09.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika