Banyan Tree Phuket

Banyan Tree se nalazi u samom srcu zelene lagune, okrenute prema smaragdnom moru u kojem ćete doživeti apsolutnu harmoniju i opuštanje.

12527_double-pool-villa-by-banyan-tree-phuket-1_orig Lokacija

Smešten u rizortu Laguna Phuket, Banyan Tree Phuket Resort se nalazi na odličnoj lokaciji u srcu prirode. Hotel se nalazi na severozapadnoj obali zaliva Bang Tao i sastoji se od 3 odvojene oblasti – „Banyan Tree Spa Sanctuary“ i „Double Pool Villas by Banyan Tree“. Glavna oblast „Banyan Tree Phuket“ obuhvata preostale kategorije vila. Rizort je udaljen samo 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Puket i 30-40 minuta od vreve grada Puketa ili plaže Patong.

12528_double-pool-villa-by-banyan-tree-phuket-4_orig (1) Smeštaj

Inspirisan tradicionalnom tajlandskom arhitekturom, nedavno renoviran Banyan Tree, je rizort sa vilama. Izgrađen u skladu sa prirodom i ukrašen nameštajem od dragocenog drveta, sve u ovom resortu govori o eleganciji i sofisticiranosti. Svaka vila osigurava potpunu privatnost i upotpunjena je kadom na otvorenom, privatnim uređenim vrtovima ili bazenom.

12538 Banyan Tree Phuket 4 Orig Usluga

Tretmani i masaže u spa centru su zasnovani na drevnim tajlandskim i indijskim tehnikama i proizvodima (ajurvedska ulja) u luksuznom ambijentu. Sa četiri restorana – tajlandska kuhinja u restoranu Saffron, japanska kuhinja u restoranu Tamarind, internacionalna jela u kafiću Banyan, restoranu Watercourt i dva bara – udoban Lobby Bar & Wine Rack i opušteni bar pored bazena – kulinarski užitak u Banyan Tree Phuket hotelu će zadovoljiti svaku vašu želju. Uživajte u brojnim aktivnostima od teniskih terena preko biblioteke, časova tajlandskog kuvanja, sesija joge, fitnes paviljona do ekskluzivne plaže Bangtao i golf terena sa 18 rupa.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika