Pimalai Resort & Spa 5*

Obala duga 900 metara i 40 hektara raja oduvek su bili savršeno mesto za odmor i ponovno povezivanje sa prirodom usred bujnih tropskih šuma i beskrajnih Andamanskih voda. Ljubitelji velnesa mogu da opuste svoja čula u nagrađivanom Pimalai Spa, dok avanturisti mogu da se pridruže raznim izletima na ostrva kao što su Koh Haa, Koh Rok, The Emerald Cave i Koh Ngai.

Leonardo 1118430 Hillside Ocean View Private Pool Villa Two(7) O 299722 Lokacija

Pimalai Resort and Spa je smešten na jednoj od najlepših plaža na Koh Lanti „Ba Kantiang Beach“, samo 6 km od Nacionalnog parka Mu Koh Lanta, u južnom delu Krabija. Koh Lanta je arhipelag koji se sastoji od 52 ostrva, od kojih su neka u potpunosti nenaseljena. Pimalai Resort and Spa pruža besplatan povratni transfer od/do aerodroma Krabi za sve svoje goste. Vreme transfera je oko 2 sata.

Pimalai Resort Spa Sha Extra Plus Koh Lanta Exterior (1) Smeštaj

Okruženi bujnim zelenilom i beskrajnim okeanom, možete uživati u spokojnom pejzažu Koh Lante sa svog privatnog balkona u Deluxe sobama koje nude pogled na prelepu baštu. Sa stepenicama sa vaše terase koje vodi direktno na plažu, u Bachside Pavilion suite-u ste samo nekoliko sekundi udaljeni od 900 metara dugačke plaže. Takođe, možete izabrati neku od Hillside vila sa privatnim bazenom, ili Beachside vila na plaži u kojima možete uživati u zvuku talasa.

Unnamed4 Usluga

Možete uživati u restoranima sa autentičnom južnom tajlandskom kuhinjom u restoranu Spice ‘N Rice, ili u velikom izboru svežih morskih plodova u Rak Talay, a obavezna je poseta Seven Seas-u, prepoznatljivom i nagrađivanom restoranu koji se nalazi na nekih 60 metara nadmorske visine i nudi spektakularan pogled na zaliv i Andamansko more sa jelima zapadne kuhinje. Smešten u bujnoj dolini nalazi se Spa Pimalai. Postavljen kao malo selo, svaka sala je dizajnirana sa prirodom u srcu i napravljena od kamenja, autohtonog drveća, bambusa i keramike. Od aktivnosti, hotel nudi sportove na vodi, izlete do obližnjih ostrva, časove kuvanja, kao i aktivnosti za decu.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika