COMO Point Yamu

COMO Point Yamu je luksuzni rizort na Puketu sa jedinstvenom odlikom savremenog tajlandskog luksuza u kombinaciji sa mediteranskim dizajnom.

9030_point-yamu-by-como-1-mala_orig-1.jpg Lokacija

COMO Point Yamu se nalazi na vrhu rta Yamu, u mirnom delu Puketa, sa pogledom na zaliv Phang Nga i Point Yamu. Uprkos osećaju mira i intimnosti, hotel je udaljen manje od sat vremena vožnje od aerodroma i samo 20 minuta od Starog grada Puketa.

9050_point-yamu-by-como-16_orig-1.jpg Smeštaj

Luksuzni smeštaj na Puketu u Point Yamu je dizajnirala Paola Navone. Plavi i tirkizni dizajnerski akcenti u 79 soba i suite-ova, i 27 privatnih luksuznih vila, podsećaju na Andamansko more, sve upotpunjeno belim i sivim kineskim pločicama sa šarama i prozorima od poda do plafona koji uokviruju spektakularan pogled. Sve sobe, osim Bay soba, imaju privatne terase sa pogledom na zaliv Phang Nga ili na rt, dok suite-ovi i privatne vile imaju sopstvene privatne bazene.

9038_point-yamu-by-como-5-mala_orig-1.jpg Usluga

Nagrađivani hotelski spa nudi luksuzne tretmane i besplatne sesije joge kako bi garantovao potpuno opuštanje. COMO Shambala koncept je svetski poznat, a Point Yamu je jedan od osam mesta na svetu gde se može doživeti. Možete se rashladiti u spektakularnim infinity bazenima ili iznajmiti privatni čamac da istražite stotine stenovitih ostrva, izolovanih plaža i koralnih grebena koji okružuju idilični zaliv. Dok sunce zalazi, uživajte u ukusnoj italijanskoj večeri sa zadivljujućim pogledom na more u La Sireni ili mirisnim tajlandskim jelima u restoranu Nahmiaa.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika