Trisara

Glamurozni rizort koji se nalazi na severozapadnoj obali Puketa je pravo luksuzno utočište, poznato po fantastičnom pogledu na okean iz svake vile i suite-a, divnom dizajnu, apsolutnoj privatnosti i besprekornoj usluzi.

trisara Lokacija

Smešten na obronku u tropskoj šumi sa pogledom na more, Trisara (reč za „Treći vrt na nebu“ na sanskrtu) nalazi se na mirnoj, netaknutoj severozapadnoj obali Puketa, na 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Puket.

trisara1 Smeštaj

Smeštaj se sastoji od 39 vila, suite-ova i soba sa bazenom. Dizajn je vrhunski – jednostavan, ali bogat, a možda i najneverovatniji delovi vila su sivi mermerni infinity bazeni sa spektakularnim pogledom na Andamansko more.

trisara2 Usluga

Hotelski restoran je definitivno jedan od najboljih na Puketu, sa svojim prekrasnim okruženjem uključujući palme i vodopad. Hotelski spa centar je priča za sebe, a možete pronaći razne tretmane za svoje vrhunsko uživanje. Ovde takođe ima mnogo aktivnosti za vas, od igranja tenisa, iznajmljivanja jet-ski-ja ili kajaka, ronjenja ili otplovite jahtom Trisara da biste istražili druga prelepa mesta van rizorta.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

Specijalna ponuda

30% popusta na smeštaj za rani buking u hotelu Trisara (za 30+ dana pre početka putovanja) za period boravka od 07.01. do 31.10.2023.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika