Amanoi Resort

Resort iz AMAN grupacije, nazvan po reči iz sanskrita za „mir“ i noi što znači „mesto“, Amanoi je mirno utočište koje se nalazi na prelepoj plaži sa belim peskom sa pogledom na spektakularni zaliv Vinh Hy.

4397_rs799-amanoi-spa-hydrotherapy-terrace_orig-1.jpg Lokacija

Amanoi se nalazi na veličanstvenoj obali nacionalnog parka – jednog od najvećih prirodnih rezervata u zemlji.

4400_rs809-amanoi-pool-pavilion-interior_orig-1.jpg Smeštaj

Smeštaj uključuje 31 paviljon, od kojih neki imaju privatne bazene, i pet vila Aman, sve pozicionirane na padini sa impresivnim pogledom. Dizajn paviljona i vila Aman spaja savremenu eleganciju sa tradicionalnim vijetnamskim arhitektonskim stilovima. Pogled se pruža ili na nacionalni park Nui Chua, jezero, ili zaliv Vin Hy i Istočno more. Paviljoni su identičnog rasporeda i dizajna, a svaki nudi kombinovani dnevni i spavaći deo, kao i drvenu terasu za sunčanje sa ležaljkama.

4406_rs861-amanoi-spa-treatment-suite_orig-1.jpg Usluga

Aman Spa je odredište samo za sebe, pružajući divno okruženje za opuštanje. Smešten pored jezera punog lotosa, nalazi se na odličnoj poziciji, okružen valovitim brdima Nacionalnog parka. Sadržaji uključuju pet prostorija za tretmane za parove sa jedinstvenim duplim kadama, privatnim garderoberima i tuševima; dva hidroterapijska apartmana; sobe za terapiju ruku i stopala i frizerski salon.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika