Four Seasons Nam Hai

Smešten na delu China Beach-a u blizini istorijskog Hoi Ana, Four Seasons Nam Hai je prestižni luksuzni rizort. Arhitektura i priroda su u harmoniji, pružajući pogled na Južno kinesko more i okolna tropska područja.

1137_nh2_orig-1.jpg Lokacija

Lociran 30 km južno od Dananga i 11 km severno od istorijskog grada Hoi An na centralnoj obali, The Four Seasons Nam Hai dopunjuje spektakularan život na plaži sa poznatim kulturno istorijskim atrakcijama koje odražavaju pravi duh Indokine.
Udaljenost od aerodroma Da Nang je 25 minuta.

13442_fs-nam-hai-mala-1_orig-1.jpg Smeštaj

Four Seasons Nam Hai ima 92 prelepe vile i 8 porodičnih vila. Smešten usred bujnog pejzaža i neometanog pogleda na okean, svi smeštajni kapaciteti imaju velike spavaće sobe i dnevni boravak, ugradne plakare i luksuzna kupatila. Svaka vila ima pogled na Južno kinesko more i obližnja ostrva Cham.

1143_nh8_orig-3.jpg Usluga

Posetite očaravajući grad Hoi An na obali reke da biste videli lokalne zanatlije; krenite na izlet brodom duž reke; provedite popodne opuštajući se uz bazen na tri nivoa ili uživajte u nezaboravnom iskustvu u spa centru Heart of the Earth, inspirisanom poznatim vijetnamskim zen majstorom, naučnikom i mirotvorcem Thich Nhat Hanh-om. Završite veče sa finom vijetnamskom kuhinjom ili svežim morskim plodovima u jednom od dva restorana u prelepom okruženju pored mora.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika