Six Senses Ninh Van Bay

Lokacija ovog Six Senses imanja u veličanstvenom zalivu Ninh Van je prilično jedinstvena. Impresivne stenovite formacije, koralni greben, plaža sa belim peskom i visoke planine iza njih, sve to doprinosi osećaju sjedinjenja sa prirodom. Six Senses Ninh Van Bay takođe predstavlja destinaciju sa arhitektonskim stilom koji odražava tradiciju Vijetnama.

2008_ssnvb8_orig-3.jpg Lokacija

Po dolasku na aerodrom Cam Ranh, gosti će biti dočekani i prevezeni do hotela. Do salona Six Senses u gradu Nha Trang potrebno je 60 minuta vožnje automobilom. Zatim 20 minuta vožnje brodom do Six Senses Ninh Van Bay.

2006_ssnvb6_orig-5.jpg Smeštaj

Svih 58 smeštajnih jedinica su lične vile sa privatnim bazenima koje se savršeno integrišu sa okruženjem i pružaju udobnost i beskompromisni standard.

2009_ssnvb9_orig-5.jpg Usluga

Restorani u Six Senses Ninh Van Bay poslužuju internacionalne i lokalne specijalitete, kao i specijalitete Istoka i Zapada dopunjene najboljim lokalnim morskim plodovima, uključujući jastoge i kraljevske kozice. Spa centar ima pilagođene programe detoksikacije i napredne terapije kiseonikom. Pored toga, spa centar je opremljen paviljonom za jogu, gimnastičkom salom, frizerskim salonom i maloprodajnom galerijom.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika