Musha Cay

U ovom ekskluzivnom privatnom rizortu ćete imati pristup bujnoj ostrvskoj lepoti od 280 hektara.

2772_mcb3_orig-1.jpg Lokacija

Musha Cay se nalazi u prelepom i netaknutom Exuma Chain na Bahamima. Nalazi se 85 milja jugoistočno od Nasaua; to je let od 40 minuta od Majamija ili tročasovni let iz Njujorka ili Čikaga komercijalnim ili privatnim avionom. Od Great Exuma-e, to je 15 minuta čarter leta do hotelske privatne piste.

musha cay Smeštaj

Na celom ostrvu Musha Cay može boraviti maksimalno do 24 gosta istovremeno. Gosti mogu izabrati da ostanu u sopstvenoj privatnoj kući od 10.000 kvadratnih stopa na vrhu brda, ili u kući na plaži sa slamnatim krovom. Ili mogu izabrati jednu od dve vile sa dve spavaće sobe, privatnim đakuzijima na otvorenom i plažama, ili vilu pored plaže sa pet spavaćih soba.

musha cay 2 Usluga

Aktivnosti uključuju obilazak okoline na jednom od pet čamaca, pecanje, jedrenje na jedrilicama Hobie Cat ili Sunfish, surfovanje, skijanje na vodi, ronjenje i još mnogo toga. Prošetajte jednom od sedam privatnih plaža, odigrajete partiju tenisa na osvetljenom terenu, isprobajte beskrajne staze za trčanje, vežbajte u klimatizovanoj najsavremenijoj teretani na plaži Coconut ili krenite u planinarenje.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika