Rosewood Baha Mar

Uz elegantnu britansku kolonijalnu arhitekturu i stil enterijera, Rosewood Baha Mar predstavlja prefinjenost i sofisticiranost Bahama.

17929_rosewoodbeach1_orig-3.jpg Lokacija

Rosewood Baha Mar je smešten na prelepom belom pesku plaže Cable u Nasauu. Međunarodni aerodrom Lynden Pindling (NAS) se nalazi otprilike 10 km od Rosewood Baha Mar hotela. U zavisnosti od saobraćaja, transfer obično traje samo 15 minuta. Rizort nudi privatni prevoz luksuznim automobilima do i sa aerodroma uz naknadu.

17931_rosewoodsuitemasterbedroom1_orig-1.jpg Smeštaj

185 soba i suite-ova sa pogledom na okean, kao i pet luksuznih vila na plaži, se modernog i rezidencijalnog stila. Svaki smeštaj je elegantno uređen sa prefinjenom bahamskom umetnošću i dekorom. Treba napomenuti da sve sobe imaju privatne balkone sa otvorenim dnevnim boravkom, dok luksuzne vile sa četiri spavaće sobe nude izuzetan mir, ekskluzivne usluge i privatni bazen.

17926_mala-1_orig-1.jpg Usluga

Postoje četiri restorana: Commonwealth, restoran  koji uključuje privatnu Rum sobu za ekskluzivne večere u ostrvskom stilu; Pool Grille, restoran na otvorenom pored bazena koji služi sveže morske plodove, jela sa roštilja i koktele; Bar Riva, opušteni bar nautičke tematike, gde gosti mogu da uživaju u koktelima i predjelima, i Library Lounge, koji nudi popodnevni čaj i jedinstvene čajne koktele. Rekreativni sadržaji uključuju Sense, A Rosevood Spa, salon, berbernicu, fitnes centar, dva privatna bazena i luksuzne paviljone. Pored toga, gosti imaju direktan i privatni pristup plaži.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika