Amanera

Okružena džunglom i Atlantskim okeanom, Amanera je smeštena na netaknutim plažama severne obale Dominikanske Republike. Lociran iznad zlatnog peska Playa Grande, rizort nudi neuporedive mogućnosti sportova na vodi i povratka u prirodu, prožete začinom i ukusom dominikanskog života.

11730_amanera-casa-grande_orig-3.jpg Lokacija

Okružen prirodom, Amanera gleda na okean sa Playa Grande plaže, jednom od najlepših plaža u regionu. Kulturno bogatstvo Dominikanske Republike je na dohvat ruke, uključujući kolonijalnu arhitekturu i neobična ribarska sela, dok je resort dom jednog od najboljih karipskih golf terena.

11726_amanera-3_orig-3.jpg Smeštaj

U skladu sa netaknutim prirodnim lepotama Dominikanske Republike i sa neprekidnim pogledom na plažu Playa Grande, hotelske „casitas“ i vile nude besprekorni smeštaj.

11724_amanera-1_orig-3.jpg Usluga

Inspirisane tradicijom šamanskog lečenja u Dominikanskoj Republici, u Spa terapijama se koriste lokalno uzgajane biljke, kao i asortiman potpuno prirodnih proizvoda Aman. Masaže, tretmani lica, piling i obloge su deo holističkog pristupa wellness-u. Restoran, specijalizovan za sveža, organska jela, ima terasu sa pogledom na zlatnu plažu Playa Grande. Bar na drugom spratu je savršeno mesto za aperitiv. Ostale opcije za ručavanje uključuju Club de Playa, smešten na plaži, i restoran Clubhouse na igralištu za golf Playa Grande.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika