Breathless Punta Cana Resort & Spa - Adults Only

Ovde na blistavoj severoistočnoj obali Dominikanske Republike leži vrhunsko tropsko utočište: Breathless Punta Cana Resort & Spa.

Brepc Ext Panoramicview Beach1 1 Cb Lokacija

Breathless Punta Cana Resort & Spa je savršeno lociran a u regionu Uvero Alto u Punta Cani, nudeći živopisno, šik i moderno iskustvo za sofisticirane putnike. Nalazi se na Medano plaži, na 5 minuta hoda od centra Los Cabos, i udaljen je oko 35 km od aerodroma Punta Cana.

Brepc Allure Jr Dbl Tc Smeštaj

Opustite se u svom prostranom, elegantnom suite-u sa spektakularnim pogledom na okean, bazen ili bujne tropske bašte i hidromasažnom kadom na privatnom balkonu ili terasi. 750 suite-ova nude savršenu kombinaciju savremenog i tradicionalnog karipskog dekora.

Brepc Res Sofritto 2aa Cb Usluga

Uživajte u neograničenom izboru u 11 gurmanskih restorana, uključujući osam a la carte restorana, bife, roštilj na plaži i kafić. A kada budete spremni za duboko disanje i revitalizaciju, povucite se u spa centar svetske klase u Breathless Punta Cana Resort & Spa® i odahnite od svojih briga. Fokusirajte se na trenutak i skliznite u stanje zena u izvrsnom, mirnom okruženju. Veličanstveni opuštajući Spa by Pevonia® nudi vam desetine izbora. Pored toga, nagrađivani proizvodi za negu kože Pevonia će vas održavati sjajnim tokom celog odmora.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Hotel organizuje uzbudljive tematske događaje svakog dana. Obiđite Masquerade Party, Mega Dance Party, ili White Beach Party i zabavite se na vašem odmoru.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika