Grand Bavaro Princess

Smeštaj u ovom prestižnom hotelu u Punta Kani prevazilazi očekivanja i najzahtevnijih putnika: luksuz i udobnost u jednom.

Grand Bavaro Princess 3 Lokacija

Nedavno renovirani Grand Bavaro Princess je all-inclusive hotel sa pet zvezdica. Dobio je ime po svojoj lokaciji na plaži Bavaro, svetski poznatom mestu sa zadivljujućim pejzažima, belom pesku i kristalno čistom moru. Rizort Grand Bavaro Princess udaljen je samo trideset pet minuta od međunarodnog aerodroma Punta Cana.

Grand Bavaro Princess 5 Smeštaj

Ovaj luksuzni hotel ima 1.290 prostranih i potpuno opremljenih soba. Savršeno su dizajnirane za porodični odmor, parove ili grupe prijatelja. Za najizbirljivije goste postoje Platinum sobe, dok porodice mogu imati koristi od odličnih Family Club Suite-ova. Sve sobe su smeštene u ekološkom kompleksu koji poštuje autohtonu vegetaciju i životinje.

Grand Bavaro Princess 8 Usluga

Uživajte u neverovatnoj kuhinji koju nećete naći nigde drugde u Dominikanskoj Republici, sa ukupno deset tematskih restorana, tri veličanstvena bifea, dva snack bara, prostorom za kamione sa brzom hranom, jednim kafićem i devet barova. Autentično kulinarsko putovanje u kojem ćete uživati tokom svog all inclusive boravka. Da bi vaš odmor bio još bolji, hotel je pripremio i bogat zabavni program sa čitavim nizom aktivnosti za mlade i starije: sportovi na vodi, tenis, odbojka, košarka, teretana, joga, zumba, pilates, i divan spa centar.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Princess Family Club Bavaro u rizortu je savršen izbor za porodice sa decom, koji osim 164 prostrane sobe za porodice, nudi i akvapark sa toboganima, klub za decu, zabavu i aktivnosti za celu porodicu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika