Lopesan Costa Bavaro Resort

Lopesan Costa Bavaro Resort poziva goste da uživaju u jedinstvenom odmoru koji nikada neće zaboraviti, u jednom od najekskluzivnijih predela fantastične plaže Bavaro.

Lopesan Costa Bavaro Resort 4 Lokacija

Lopesan Costa Bavaro Resort se nalazi u zadivljujućoj Playa Bavaro, u Dominikanskoj Republici. Playa Bavaro je okružena prirodnom barijerom koralnog grebena, poznatom po belom pesku, prelepim pejzažima i prozirnim i toplim vodama. Zahvaljujući prijatnoj tropskoj klimi tokom cele godine i bogatoj okolnoj flori, ovaj hotel je zaista jedinstveno okruženje za vaš odmor.

Lopesan Costa Bavaro Resort 3 Smeštaj

Rizort je podeljen na tri različite oblasti koje će ispuniti očekivanja svih gostiju: Lopesan Costa Bavaro Resort, Adults Only Club i Unique Club. Svaki deo nudi različite kategorije soba: Junior Suite-ove sa privatnim pristupom bazenu ili ekskluzivne Deluxe Suite-ove sa privatnom terasom ili pogledom na more.

Lopesan Costa Bavaro Resort 8 Usluga

Rizort nudi 8 tematskih a la carte restorana (Azijski, Mediteranski, Italijanski, Meksički, Francuski, Američki), 2 bifea, 2 kluba na plaži, 5 barova i 4 bara na bazenu. Očekuju vas raznovrsne dnevne aktivnosti i noćna zabava, a za najmlađe goste tu su Panchi Kids Club i Vibe Club za tinajdžere. U rizortu zabava je više nego zagarantovana, zahvaljujući ekskluzivnoj rekreativnoj i komercijalnoj zoni Boulevard, sa više od 200.000 kvadratnih stopa površine.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Prošetajte Bulevarom, ekskluzivnom zonom rizorta, i obiđite brojne klubove i restorane, spa centar, šoping centar, amfiteatar kapaciteta do 790 ljudi, prodavnice suvenira i lokalnih zanata, kazino, akvapark, teretanu i još mnogo toga.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika