Melia Punta Cana Beach Resort - Adults Only

Uživajte na jednoj od najlepših plaža u Punta Cani i iskusite putovanje koji će stimulisati sva vaša čula. Ovde se tropska priroda savršeno integriše sa izuzetnim restoranima, fantastičnim YHI Spa, bazenima i Wellness-Inclusive sobama koje su pažljivo dizajnirane da poboljšaju vaš odmor i opuštanje.

Melia Punta Cana Beach Resort 2 Lokacija

Hotel se nalazi pored plaže Bavaro, uokviren belim peskom i tirkizno-plavom vodom. Udaljen je 3,5 km od Cocotal Golf Club-a i 16 km od međunarodnog aerodroma Punta Cana.

Melia Punta Cana Beach Resort 6 Smeštaj

Uživajte u svim pogodnostima vaše sobe koja vam pruža udobnost, kao i moderno, potpuno opremljeno kupatilo sa osvežavajućim kišnim tušem. Sve sobe su klimatizovane i imaju prostor za sedenje, TV sa kablovskim kanalima, sef i balkon ili terasu.

Melia Punta Cana Beach Resort 8 Usluga

Uživajte u ukusnim zalogajima i izvrsnom piću u hotelskim restoranima, bifeima i barovima, isprobajte razne zabavne aktivnosti i sportove koje nudi rizort, ili se opustite pored bazena i YHI Spa centra koji su smešteni u bujnom tropskom okruženju. Članovima The Level kluba je osigurana personalizovana pažnja i ekskluzivni pristup privatnim delovima rizorta.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

Savet eksperta

Probajte nešto ukusno drugačije! Restoran Muoi služi izuzetnu vijetnamsku kuhinju, uključujući niz jela od mesa i ribe. Ako ste vegan ili imate posebnu ishranu ili alergije, kuvari u ovom restoranu će se pobrinuti za vaše ukuse i potrebe.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika