Tortuga Bay Hotel at Puntacana Resort & Club

Dizajniran od strane Oscar de la Renta-e, Tortuga Bay je privatni rizort sa 13 vila, za one koji traže najekskluzivniji odmor.

2871_tbpc6_orig-3.jpg Lokacija

Ovaj novi dragulj Kariba se nalazi unutar 6000 hektara zatvorene zajednice, u kojoj Oskar de la Renta, Hulio Iglesijas i Mihail Barišnjikov imaju svoje domove. Tom Fazio i P.B. Dye su vrhunski dizajnirali terene za golf na obali okeana, sa panoramskim pogledom na Karipsko more.

2865_tbcp9_orig-3.jpg Smeštaj

Vile je dizajnirao poznati dominikanski modni dizajner Oscar de La Renta. Inspirisan bogatom kulturom Dominikanske Republike, rizort je elegantno namešten i ukrašen lokalnim materijalima, prostran enterijer i balkoni sa prekrasnim pogledom na golf teren La Cana i smaragdno plavo Karipsko more. Sve sobe uključuju Frette posteljinu, čajnu kuhinju, luksuzno uređena kupatila od koralinskog kamena i ormar od hrastovog drveta. Gostima se takođe daju na raspolaganje električna vozila za golf i bicikli za udobno eko-putovanje kroz rizort. Hotel nudi bazen, đakuzi i plažu isključivo za goste hotela.

2873_tbpc8_orig-3.jpg Usluga

Ostanite zdravi i podmladite se u fitnes centru Tortuga Bay. Ovo, u kombinaciji sa kompletnom uslugom Six Senses Spa, koji nudi sve pogodnosti koje možete očekivati uz visok nivo udobnosti, zajedno sa časovima joge, reikija i tai čija.

Travel House savet

Svakog petka se održava Noć dominikanske kulture, kada možete uživati u tradicionalnom švedskom stolu pored bazena, uz ostrvski folklor, muziku i ples.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika