Hotel Barrière Les Neiges

Autentičan i elegantan, hotel Barriere Les Neiges je najnoviji biser na legendarnoj lokaciji na Bellecôte stazi u Courchevel-u.

13284_barrierelesneigescourchevel7_orig-1.jpg Lokacija

Fantastična lokacija hotela Barriere Les Neiges nudi skijanje na poznatoj stazi Bellecôte. Smešten u srcu legendarnog skijališta, hotel je veoma blizu prodavnica i aktivnosti u Kurševelu. Hotel Barriere Les Neiges je udaljen 185km od Ženevskog aerodroma Cointrin; 115km od Lionskog aerodroma i 24 km od železničke stanice Moutiers-Salins Brides Les Bains.

13290_barrierelesneigescourchevel13_orig-1.jpg Smeštaj

Savršena kombinacija tradicije i glamura daje jedinstven izgled ovom fantastičnom hotelu. 22 sobe, 20 apartmana i penthaus su odeveni u bledo drvo, beli mermer i svilenkaste tkanine. Raskošni materijali, netaknuta okolina i savremeni detalji obaviće vas luksuznom mekoćom.

13293_barrierelesneigescourchevel2000_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u danu uz direktan pristup ski stazama, ski sobi, spa centru, bazenu i privatnom bioskopu. Za ljubitelje dobre hrane, tu su legendarna Fouquet’s taverna i argentinski restoran BFire. Nakon napornog skijaškog dana, opustite se u Diane Barrière Spa centru, mirnoj oazi od 1.000 m² sa sedam kabina za tretmane, uključujući hamam i đakuzi.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika