Hotel Le K2 Altitude Courchevel

K2 Altitude je ranije bio poznat javnosti kao hotel Le Kilimandjaro. Omiljeni hotel, nakon renoviranja, otvoren je u decembru 2016. Ovo planinsko mestašce, sastavljeno od brvnara povezanih galerijama, kombinuje prefinjenost i udobnost hotela sa pet zvezdica na vrhuncu savremene tehnologije sa šarmom tradicionalne alpske kolibe.

12938_kilimandjaro1_orig-1.jpg Lokacija

Lociran na vrhu Courchevel 1850, ovaj luksuzni hotel sa 5* vas poziva da otkrijete njegovu čaroliju.

12939_le-k2-altitude-1_orig-1.jpg Smeštaj

U sumrak, kada vrhovi pokriveni snegom poprime magične nijanse, otkrijte udobnost hotelskih soba i apartmana, raspoređenih u 8 chalet-a za odmor i intimnost svakog gosta.

12944_le-k2-altitude-5_orig-1.jpg Usluga

Hotel nudi saunu, hamam, đakuzi, teretanu, hidromasažnu kadu, mlazni krevet, butik i prodavnicu skija. U Goji Spa, švajcarski institut za lepotu „La Prairie“, nudi čitav niz tretmana za lice i telo, koje izvode njegovi akreditovani kozmetičari. Le Montgomerie je restoran sa Michelin zvezdicom u kome ćete biti očarani fantastičnim jelima Gatiena Demcine i poslastičara Sebastiena Voksiona. La Cima je još jedan gurmanski raj gde možete uživati u italijanskoj i mediteranskoj kuhinji. The Churchill Club je idealno mesto za degustaciju retkih alkoholnih pića i cigara.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika