Les Suites de la Potiniere

Odajte počast univerzumu luksuza i prestiža, tako što ćete posetiti hotel Les Suites de la Potiniere, izuzetan dragulj u snežnom okruženju Courchevel-a 1850. Les Suites de la Potiniere se smatra jednim od najlepših hotela u “3 Doline”, sa svojih 15 suite-ova površine između 55 i 90 kvadratnih metara i svojim penthausom sa površinom od 450 kvadratnih metara, nudi nenadmašan nivo luksuza i kvaliteta. Moderan i savremen dizajn hotela omogućava mu da postigne nivo prefinjenosti koji se retko viđa.

1776 Sp Orig Lokacija

Smešten u srcu “3 Doline”, najvećeg skijališta na svetu, Courchevel je nesumnjivo najuglednije skijalište u Francuskoj. Rizort se odlikuje izuzetnim sadržajima i kvalitetom snežnog pokrivača. Idealno lociran u srcu mesta, na dnu ski staza i okrenut ka Croisette-i.

1778 Sp3 Orig Smeštaj

Suite-ovi veličine 55 kvadratnih metara kombinuju savremenu lepotu sa toplinom materijala i boja. Suite-ovi površine 90m2 nude izuzetan nivo udobnosti, prostrane sobe i elegantni nameštaj. Dupleks apartman, površine 450 kvadratnih metara, nudi 4 spavaće sobe, 4 privatna kupatila sa đakuzijem, dnevni boravak od 100 kvadratnih metara sa kaminom i potpuno opremljenu kuhinju. Sa balkona se pruža najimpresivniji pogled na Alpe i rizort kako danju tako i noću.

1780 Sp7 Orig Usluga

SPA by Omnisens je izuzetno mesto za opuštanje, koje se prostire na 450 kvadratnih metara. Ambijent je elegantan i drvo se stapa sa staklom. Pažljivo osoblje, diskretno i dobro obučeno, dočekuje vas u zakazanom terminu. U restoranu Lounge-Bar radosno se mešaju zvukovi muzike i mehurići šampanjca. Idealno mesto za degustaciju prefinjene i originalne kuhinje, tokom cele sezone i tokom celog dana.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika