Chalet One Oak

Chalet One Oak donosi neviđeno iskustvo gostoprimstva, kulinarskih užitaka i rekreacije jednoj od najautentičnijih evropskih skijaških destinacija. Imanje je individualno i dizajnirano da odražava stilove i uticaje svog okruženja. Savremeni stil dopunjuje tradiciju svoje lokacije i ima svoj karakterističan život i energiju.

2163_coo2_orig-1.jpg Lokacija

Chalet One Oak se nalazi u mirnom mestu Combloux u blizini Megeve-a, gde veličanstveni Mont Blanc pruža spektakularnu pozadinu.

2171_coo10_orig-1.jpg Smeštaj

Chalet prima najviše 12 osoba u 6 spavaćih soba. Ima 4 dvokrevetna apartmana sa sopstvenim kupatilom, sobu sa krevetima na sprat i Master apartman na sopstvenom spratu. Sve spavaće sobe imaju prozore od poda do plafona i  terase sa sopstvenim veličanstvenim pogledom na planine i okolinu. Na 1. spratu se nalazi raskošna luksuzna dnevna soba, savršena za trenutke opuštanja, jelo i zabavu. Najnovija tehnologija, fantastična zabava i savršena usluga su vam na raspolaganju.

2169_coo8_orig-1.jpg Usluga

Sadržaji: klima uređaj, balkoni, CD plejer, centralno grejanje, DVD plejer, kamin, pristup internetu (bežični), TV (satelitska TV).

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika