Excelsior Thessaloniki

U kulturnom srcu Soluna, sa živahnim kafićima i obalom, hotel Excelsior je utočište mira i tišine sa gurmanskim restoranom i bistroom, fantastičnom krovnom baštom, koktel barom i nizom spa tretmana.

7081_the-excelsior-thessaloniki-7_orig-1.jpg Lokacija

Excelsior se nalazi u centru Soluna, u samom srcu finansijskog, poslovnog i trgovačkog okruga. Smešten na uglu ulica Mitropoleos i Komninon, hotel je udaljen samo nekoliko koraka od ulice Tsimiski – šoping zone i živopisnog Aristotelovog trga. Excelsior je istorijska zgrada izgrađena u Solunu 1925. godine, sačuvala je svoju originalnu, zadivljujuću fasadu sa novim, čistim i modernim enterijerom. Aerodrom je udaljen oko 35 minuta vožnje.

7079_the-excelsior-thessaloniki-5_orig-3.jpg Smeštaj

U hotelu Excelsior, 34 prelepo uređene sobe i suite-ovi su opremljeni svim sadržajima koji se očekuju od urbanog, istinsko luksuznog hotela. Nude Wi-Fi, TV ravnog ekrana i Tivoli radio sa IPod vezom. Sve sobe su individualno dizajnirane od strane tima poznatih arhitekata, fokusirajući se na savremeni stil sa jedinstvenom kombinacijom boja i tekstura, modernog i klasičnog nameštaja i originalne umetnosti mladih grčkih umetnika. Nespresso aparati za kafu i barovi u sobama su takođe dostupni i ispunjeni vašim omiljenim sadržajima pre vašeg dolaska.

7075_the-excelsior-thessaloniki-1_orig-3.jpg Usluga

Roof Garden je glavni restoran hotela Excelsior, koji pruža oazu ukusa i opuštanja u srcu grada. Excelsior ima potpuno novi restoran – Be* koji nudi alternativni kulinarski način života u ležernoj američkoj atmosferi. Estetika industrijskog dizajna inspirisana Urban Soul Project-om upotpunjena je modernim ukusima međunarodne kulinarske scene i muzičkim uticajima. Mezzanine Lounge je mesto mira gde gosti hotela mogu naručiti kafu ili obrok po dogovoru sa konsijeržom.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika