Fregate Private Island

Sa svojim finim peščanim plažama i plantažama voća i povrća, Fregate je dom retkih životinja i biljaka. Ostrvo je privatno i samo za goste hotela, što ga čini idealnim utočištem za putnike koji žele privatnost i ekskluzivnost.

2113_fi_orig-1.jpg Lokacija

Hotel je smešten na privatnom ostrvu sa sedam netaknutih belih peščanih plaža. Najudobniji transferi od Mahea do hotela su helikopterom (helikopter sa 4 i 6 sedišta) ili Twin Otter-om (maks. 20 putnika). Let traje oko dvadeset minuta.

2121_fi9_orig-1.jpg Smeštaj

16 vila inspirisanih Indonezijom je skriveno među tropskim lišćem; većina njih se nalazi na uzvišenju, visoko iznad plaža. Ručno rezbareno drvo, Botticino podovi od mermera, tajlandska svila i egipatski pamuk pojačavaju auru luksuza. Svaka vila ima veliku spavaću sobu, okruženu prozorima od poda do plafona, sa krevetom sa baldahinom i kupatilom sa odvojenom kadom i tušem. Susedna trpezarija povezuje se sa ogromnim dnevnim boravkom. Izađite na drvenu terasu za sunčanje, sa velikim infinity bazenom, đakuzijem i magičnim pogledom na okean. Svaka vila ima ličnog batlera.

2122_fi10_orig-1.jpg Usluga

Jedinstveni atributi ostrva Fregate – kao što je mirno okruženje, obilje prirode, njegov karakter i šarm, nagrađivani Rock Spa i izvanredno gurmansko iskustvo sa lokalnim namirnicama – čine ga rajem za ljubitelje prirode, mladence i porodice.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika