Heli skijanje

Nema boljeg mesta za heli-ski i snoubord od najfinijeg terena sa 11 heli skijaških oblasti koje se mogu pohvaliti ogromnom raznolikošću, beskrajnim stazama i epskim prahom u legendarnim planinama Kolumbija u Kanadi.

Itinerer
PRIVATNA I EKSKLUZIVNA TURA

Privatna putovanja za do 10 osoba su dizajnirana do detalja prema vašim željama. Putovanje uključuje namenske vodiče i helikoptere za jedinstveno iskustvo kakvo se doživljava jednom u životu.

TIM VODIČA

Tim od 100+ članova iskusnih vodiča deli svoja iskusva i strast ka ekstremnim avanturama sa drugima u bezbednom okruženju. Svaki vodič je završio 8-godišnji proces sertifikacije kod Udruženja kanadskih planinskih vodiča (ACMG) ili Međunarodne federacije udruženja planinskih vodiča (IFMGA).

SMEŠTAJ

Pronađite iskustvo koje je najbolje za vas – kada želite da pobegnete od svakodnevice, ali morate da ostanete povezani sa civilizacijom, odlučite se za hotelski boravak u malom planinskom gradu koji nudi pristup lokalnim pabovima i aktivnostima. Posle aktivnog dana na planini, ovi udobni planinski domovi nude neočekivani luksuz u spektakularnom okruženju divljine – dostupno samo helikopterom. Za ekstremniji doživljaj heli skijanja – pobegnite u svoju privatnu kućicu do koje se stiže helikopterom koji vam je uvek dostupan na poziv. Za porodična putovanja – sa tinejdžerima koji su iskusni skijaši postoje opcije sa prostranim smeštajem. Napredna putovanja – za jake, iskusne skijaše, autentični planinski domovi nude elegantno utočište u srcu najizazovnijih terena. Možete birati između redovnih grupa, malih grupa ili čak sopstvenog privatnog helikoptera. Možete ostati u izolovanom mestu ili planinskom selu. Dođite na tri dana, četiri dana, nedelju dana ili čak i duže.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika