Shangri-La Vancouver

Shangri-La Vancouver je vaše urbano utočište smešteno između planina i mora koje odiše elegancijom i zen energijom.

1260_shangri-la-1-vancouver_orig-1.jpg Lokacija

Smešten između planinskog venca i Tihog okeana, u ovoj urbanoj oazi svakako ima dosta atrakcija za istraživanje. Smešten u srcu grada, Shangri-La Vancouver je strateški lociran za razgledanje, šoping – nekoliko koraka od prodavnica Burberry, Hermès, Tiffany, Louis Vuitton i Gucci – i avanturu na otvorenom, sa stazama za skijanje i planinarenje na samo 15 minuta vožnje. Međunarodni aerodrom Vankuver nalazi se 14 kilometara južno od centra Vankuvera, u predgrađu Richmond.

1266_shangri-la-7-vancouver_orig-3.jpg Smeštaj

Hotel Shangri-La ima 119 luksuznih soba i suite-ova, veličine od 42 m² do 130 m². Mnoge sobe imaju privatne balkone. Svi smeštajni kapaciteti su uređeni u savremenom, ali luksuznom stilu sa izrazitim azijskim uticajem. Topli tonovi su obogaćeni zlatnim nijansama i tamnijim drvenim panelima i elegantnim B&B Italia nameštajem. Prozori od poda do plafona pružaju veliku količinu prirodnog svetla.

1265_shangri-la-6-vancouver_orig-1.jpg Usluga

MARKET by Jean-Georges je restoran koji nudi četiri različite atmosfere za ručavanje i vrhunska jela. Bez obzira da li je vaša ideja o fitnesu izležavanje pored bazena, penjanje stepenicama na najsavremenijoj mašini, istezanje na privatnom času joge ili pilatesa ili opuštanje uz personalizovane spa tretmane, hotel vam može sve ovo ponuditi.

Travel House savet

Odvojite vreme da saznate svoj „personal element“ znak (osoblje će vam ponuditi kratak kviz) da vidite koji tretman u CHI spa je pravi za vas.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika