Sonora Resort

Sonora Resort je apsolutni dragulj u jednom od najprivlačnijih, netaknutih okruženja u Kanadi. To je mesto gde se beskompromisne avanture na otvorenom susreću sa luksuznim smeštajem, uslugom bez premca i izvanrednim komforom.

2884_src_orig-1.jpg Lokacija

Manje od sat vremena vožnje od Vankuvera do divljine, medveda, orki, ogromnih šuma i dramatičnih okeanskih pejzaža. Do Sonora Resort-a se može doći helikopterom za samo 50 minuta, hidroavionom ili vodenim taksijem.

Marine Lodge Common Area.800x972 Smeštaj

Luksuz i iskustvo su obeležja vrhunskih smeštaja. Svaka od loža sa jedinstvenom tematikom nudi prostrane sobe sa neverovatno udobnim king size krevetima i posteljinom vrhunskog kvaliteta. Kvalitetan nameštaj, raskošna privatna kupatila, moderni sadržaji i spektakularni pogledi na okean upotpunjuju sliku.

3821_sonora_orig-1.jpg Usluga

Avanturističke aktivnosti na otvorenom obuhvataju: pecanje lososa sa vodičem, obilazak glečera helikopterom i obilazak prirode, golf – Storey Creek / Campbell River, vožnja kajakom okeanom, Grizli ture do uvale Bute, rafting na reci Nimpkish na ostrvu Vancouver i eko avanturističke ture sa vodičem.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika