Iberostar Grand Packard

Nije slučajno što Iberostar Grand Packard nosi isto ime kao i čuveni luksuzni automobil. Ovaj hotel u staroj Havani teži da postane jedna od ikona prestonice, baš kao i čuveni "Almendron".

Iberostar Grand Packard 1 Lokacija

Iberostar Grand Packard se nalazi u srcu havanskog Paseo del Prado, tačno ispred zamka Morro i samo jednu ulicu dalje od Malecón-a. Međunarodni aerodrom u Havani udaljen je 12 kilometara od hotela. Ako putujete automobilom ili taksijem, možete stići do hotela za 20 minuta.

Iberostar Grand Packard 8 Smeštaj

U Iberostar Grand Packard hotelu možete boraviti u sobama različitih veličina i karakteristika: dvokrevetne sobe i suite-ovi sa pogledom na grad, baštu ili Malecón. Hotel nudi prostrane i svetle sobe za nezaboravan odmor u Havani.

Iberostar Grand Packard 4 Usluga

Oduševite svoja čula visokokvalitetnom gastronomijom u hotelu Grand Iberostar. Restorani sa 5 zvezdica su vam na dohvat ruke – otkrijte tradicionalna jela iz kubanske prestonice i uronite u svet ukusa. Uverite se da vaš boravak bude miran i opuštajući i isprobajte čokoladni tretman ili neke od masaža i tretmana u hotelskom spa centru.

Najbolje vreme za posetu

Od novembra do maja.

Savet eksperta

Posetite 6. sprat hotela gde se nalazi terasa za sunčanje sa bazenom, odakle možete videti zaliv i zamak Morro. Pogled će vas ostaviti bez teksta!

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika