Melia Internacional Varadero

Magija jedinstvene destinacije, spokoj njenog mora i radost Kube vibriraju u ovom divnom rizortu. Sada sa najpotpunijim konceptom luksuznog odmora na samoj plaži, sobama sa modernim karakteristikama i jedinstvenim gastronomskim iskustvima.

Melia International 2 Lokacija

Melia Internacional Varadero je all inclusive rizort sa 5 zvezdica na najlepšem delu plaže u Varaderu. Sastoji se od centralne zgrade sa 11 spratova, podeljenih na istočnu i zapadnu zonu, sa panoramskim liftovima, bazenima i 946 soba, većina sa pogledom na more.

Melia International 7 Smeštaj

Odaberite smeštaj u Classic sobi sa pogledom na baštu ili more za opuštajući odmor, Junior Suite-u sa avangardnim dizajnom i balkonom, ili u jednom od suite-ova na „The Level“ spratu sa divnim pogledom na more sa balkona, personalizovanom uslugom i pristupom ekskluzivnim prostorima rizorta. Idealna za porodice sa decom, ova soba uključuje svakodnevno dopunjavanje mini bara, servis kafe/čaja i konzolu za igre.

Melia International 10 Usluga

Priuštite sebi jednu od najpoznatijih plaža na Karibima uz udobnost ovog modernog all-inclusive rizorta, uz najekskluzivniju uslugu „The Level“ i fantastičnog IHI Spa. Idealno za porodična iskustva ili samo za odrasle, sa raznovrsnom kulinarskom ponudom i u neposrednoj blizini golf kluba Varadero. Možete se opustiti u prostranim sobama ili uživati u odličnim sadržajima i dnevnom zabavnom programu.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

Savet eksperta

The Level i The Level Adults Only spratovi su poznati po svojim dodatnim uslugama i sadržajima. Svojim gostima nude usluge Ihi Spa na poslednjem spratu, sa infinity bazenom i zadivljujućim pogledom na plažu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika