Cheval Blanc St. Barth

Poznat po svojoj pažnji prema detaljima i besprekornoj usluzi koju pruža strastveni tim kvalifikovanog osoblja, Cheval Blanc St. Barth nudi atmosferu koja kombinuje eleganciju, ukus i jednostavnost. Smešten direktno na plaži Flamands, čuva ekskluzivnost i privatnost svojih gostiju u svojih 40 soba, suite-ova i vila.

9215_cheval-blanc-st-barts-6_orig-1.jpg Lokacija

St. Bartelemi je ostrvo elegancije i šarma od 25 km². Hotel Cheval Blanc se nalazi na jednoj od najlepših plaža St. Bartelemija, Flamands plaži, na samo 5 minuta vožnje automobilom od aerodroma i glavnog grada Gustavije.

2993_st-barth-isle-de-france3_orig-1.jpg Smeštaj

Po dolasku u rizort, na recepciji hotela, goste dočekuje panoramski pogled na Karipsko more. Usred bujnih tropskih vrtova nalaze se Garden sobe, Garden bungalovi, Tropical vila sa privatnim bazenom i Garden Suites sa 2 spavaće sobe i privatnim bazenima.

9214_cheval-blanc-st-barts-5_orig-1.jpg Usluga

Hotel ima potpuno opremljenu fitnes salu koja se nalazi u spa centru. Spa nudi brojne tretmane sa dva luksuzna brenda: Natura Bisse iz Barselone i Intraceuticals. Restoran La Case de L’Isle nudi odličnu hranu sa lokalnim sastojcima.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika