Eden Rock St. Barths

Eden Rock St. Barths pruža više nego što očekujete. Besprekorna pažnja posvećena detaljima, kreativnost ga čine jednim od najpoželjnijih rizorta na svetu.

19539_101929rootexteriorsfrontfacade_orig-1.jpg Lokacija

Lokacija je zapanjujuća, smešten na stenovitom rtu koji prekriva beli pesak zaliva St Jean. Četrnaest netaknutih belih peščanih plaža prošarano je obalom koju zapljuskuje kristalno čisto more, idealno za ronjenje.

19540_edenrockstbarthsplantationroom2_orig-1.jpg Smeštaj

Ovo je intiman hotel sa 34 sobe i vile, smeštene na steni, duž plaže ili u bujnim zelenim vrtovima. Enterijer izražava razigrani luksuz u bogatim materijalima, slikama iz privatnih kolekcija i Ligne St Barth sadržajima.

19528_02edenrocksuperjumbo_orig-1.jpg Usluga

Hotel je postao legenda zbog svoje izvanredne kuhinje koja je svetske klase, a „Sand Bar“ i „On The Rocks“ restorani blistaju u reflektovanom plavetnilu Kariba. Eden Rock Spa by LIGNE ST BARTH poziva vas na trenutke potpunog opuštanja i blagostanja. Uživajte u tretmanima i magičnim masažama koristeći proizvode koji su proizvedeni isključivo na ovom ostrvu; ili u privatnosti vaše sobe, na vašoj terasi ili na peščanoj plaži Eden Rock, uljuljkani šumom talasa dok gledate na tirkizno plavo more.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika