Le Sereno Hotel

Sent Bart se pojavio kao jedno od najelegantnijih destinacija na svetu. Ovo francusko ostrvo, koje posećuje prvenstveno elita, privlači putnike iz celog sveta koji vole ekskluzivna mesta za odmor.

3327 Leserano6 Orig Lokacija

Hotel se nalazi na istočnom kraju ostrva, duž 180 metara plaže u slikovitom Grand Cul-de-Sac, tirkiznoj uvali zaštićenoj od okeanskih talasa koralnim grebenom. The Travel Channel je ovu lokaciju označio kao „jednu od najlepših plaža na svetu“.

3322 Leserano1 Orig Smeštaj

Dizajnirao je poznati pariski dizajner Christian Liaigre. Liaigre-ov moderan i elegantan nameštaj je upotpunjen fenomenalnim bade mantilima i posteljinom, posebno napravljenim za Le Sereno od D. Porthault-a, i Ex Voto Paris sadržajima. Usluga čišćenja dva puta dnevno, bežični internet, bežični telefoni sa dve linije, plazma televizori, kao i lični iPod uređaji su vam na raspolaganju.

3324 Leserano3 Orig Usluga

St. Bart je takođe bescarinska luka, ocenjena kao jedna od najboljih destinacija za kupovinu na Karibima. Postoje butici i prodavnice za najsofisticiranije kupce, sa luksuznim brendovima kao što su Cartier, Hermes i Dior. Postoje brojne klinike za zdravlje i lepotu i fitnes centri koji opslužuju vrhunsku klijentelu ostrva.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika